természetes növényi őrlemények keveréke

gyakorlati tanácsok

A tasakon levő szedési ajánlásoknál az ajánlott folyadékmennyiség a szükséges minimum! Mivel a ROSTOLÓ jelentős mennyiségű vízben duzzadó rostot tartalmaz, ha nincs meg a kellő folyadékfelesleg az emésztőrendszerben, a rostok nem tudják jótékony hatásukat kifejteni. Így azt javasoljuk, hogy ha nem biztos benne, hogy meg tudja inni az előírt folyadékot hozzá, inkább csökkentse a ROSTOLÓ mennyiségét – egy teáskanálnyi adaggal már a rostbevitel jelentős része biztosítva lesz.

Ha éhségérzet csökkentésére szeretnénk használni (pl. fogyókúra esetén), akkor szükséges az evőkanálnyi mennyiség. Tapasztalatunk szerint, ha reggel bekeverjük nem romlandó folyadékba (pl. víz) vagy tudjuk hűvösen tartani napközben (pl. növényi italban, tejben), nyugodtan tegyünk hozzá 5-6 dl folyadékot, napközben felrázás után többször is kortyolhatunk belőle, remekül csillapítja az éhséget!

Ha nem biztos benne, hogy elegendő folyadékkal fogyasztja, tegyen egy próbát: keverje be a ROSTOLÓ-t a szokott módon, és hagyja állni egy órát! Ha híg kása állagú maradt, jó az arány. Ha viszont sűrűbb tejbegrízhez hasonló állagúvá válik, mindenképpen több folyadékot használjon vagy kicsit kevesebbet a ROSTOLÓ-ból!

Aki eddig rostszegényen táplálkozott, feltétlenül tartsa be a fokozatosság elvét! Kezdje kisebb rostmennyiséggel (a folyadékmennyiséget ne csökkentse le) és néhány naponként növelje, hogy szervezete hozzászokjon!

+36 70 599-7490

info@almoni.hu

Baliné Müller Mónika ev.
Adószám: 59971092-2-27
Nyilvántartási szám: 58022827
Székhely: 2400 Dunaújváros, Frangepán u. 90.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12024009-01893227-00100003